+36 (26) 400-551 info@szeusz-t.hu

SZEUSZ-T Uszodatechnika

SZEUSZ-T Uszodatechnika

SZEUSZ-T Uszodatechnika

Kültéri és beltéri medencék építése és telepítése, medencefedések telepítése

Családi, vagy úszómedencét szeretne? Építési, kivitelezési módokról, vízgépészeti és vízkezelési lehetőségekről tájékozódik?

Vagy van már medencéje, de felújításra szorul, esetleg takarást, medencefedést keres rá?

Kérjen árajánlatot igénye szerint!

A SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft.-től megrendelheti kültéri vagy beltéri medencéje teljes kivitelezését (masszázsmedencével, medencefedéssel, vagy takarással együtt is). Szolgáltatásunk medencék építése nélkül is igényelhető. Kérheti egyedi tervezésű medencéje gépészeti telepítését, szerelését és felújítását is!

Medence építés

Többféle medence típus közül választhat szerkezeti felépítésük és burkolatuk tekintetében!

Medence fedések

Tekintse meg polikarbonát medencefedéseinket, melyek hatékonyan védik a medencét a szennyeződésektől és a hőveszteségtől!

Hasznos információk

Mielőtt eldöntené, kiválasztaná, milyen medencére van szüksége, gondolja végig az alábbi fontos szempontokat!

Medence takarás

Válasszon az Ön igényeinek legjobban megfelelő medence takarási megoldást!

Medencék – alap gépészettől a komplett fedett medencékig

A SZEUSZ-T Kft. kínálatában az egyszerűbb, olcsóbb (akár házilag is telepíthető) medencék, és az igényes, minőségi termékek is megtalálhatók az alap gépészettől a komplett fedett medencékig.

Tevékenységi körünkbe tartozik üvegszálas poliészter kész medencék forgalmazása, medencék és polikarbonát medencefedések telepítése, több komfort lehetőséget nyújtó zsaluköves épített beton medencék építése fólia burkolattal. A beton medencék készülhetnek akár előre gyártott hőszigetelő falazó elemekből is (Isostone falazó rendszer).

Kínálunk igényes masszázsmedence (jakuzzi) fedéseket, egyszerűbb és igényesebb medence takarási megoldásokat is.

Egyedi tervezésű, luxust képviselő, üvegmozaikos vagy csempézett, monolit vasbeton szerkezetű beltéri, vagy kültéri feszített víztükrű medencék akár masszázsmedencével, komfortnövelőkkel kiegészítve!

20 év gyártási és telepítési tapasztalata

Több száz sikeres projekt és elégedett megrendelő

Magas minőségű megoldások személyre szabott árakon

Medence fűtés

Ha medence vize nem éri el a kívánt hőfokot, különböző medencefűtés megoldásokkal növelhető a víz hőmérséklete.

Medence tartozékok

Különböző tartozékokkal látványosabbá teheti medencéjét, emellett komfortosabb, hangulatosabb fürdésben lehet része!

Medence gépészet

A medence gépészet legfontosabb feladata a medence vizének tisztítása és fűtése. Ezek a folyamatok automatizálhatóak, így Ön időt, energiát és pénzt spórolhat!

Medence vízkezelés

A gondos odafigyelés ellenére is kerülhetnek olyan szennyeződések a vízbe, amiket a medence vízforgató berendezése nem tud kiszűrni.

SZEUSZ-T Uszodatechnikai szaküzlet

Szentendrei szaküzletünkben megvásárolható, vagy megrendelhető minden olyan uszodatechnika termék, ami úszómedence építéshez szükséges, a későbbiekben pedig a medence karbantartásához nélkülözhetetlen.

Évtizedes jó kapcsolataink magyarországi és külföldi gyártókkal és megbízható beszállító partnereink biztos hátteret nyújtanak a megfelelő minőségű termékek kedvező áron való értékesítéséhez.

A medence üzemeltetéséhez szükséges komfortnövelő, karbantartó eszközök, pótalkatrészek, uszoda vegyszerek és uszodatechnikai berendezések kiskereskedelmi üzletünkben megvásárolhatóak, közösségi medencékhez megrendelhetőek. Üzletünkből, vagy raktárunkból azonnali kiszolgálással, vagy rövid határidővel kínáljuk uszodatechnikai termékeinket akár medence építéshez, akár karbantartáshoz, vagy vízkezeléshez.

Forgalmazunk medence építéshez szükséges szerelési és gépészeti anyagokat, uszodatechnika kiegészítőket, igényes minőségű rozsdamentes élményelemeket.

A SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft. munkatársai komoly szakmai múlttal, uszodatechnikai gyakorlattal várják Önt szentendrei telephelyünkön. Forduljon hozzánk bizalommal!

}

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 12:00
Szombat: zárva

Elérhetőségünk

2000 Szentendre

Kőzúzó u. 24.

Kapcsolat