+36 (26) 400-551 info@szeusz-t.hu

Medencék

Medencék

Medencék

Medencék építése és kész medencék telepítése –

medence típusok

 

Mielőtt medencét választ, gondolja végig az adottságokat, lehetőségeket, melyhez segítséget a Hasznos információk menüpontunk alatt talál. Többféle medence típus közül választhat szerkezeti felépítésük és burkolatuk tekintetében.

Kész medencék

Üvegszálas poliészter kész medencék

Az kész medencék akár házilag is telepíthetőek. Kivitelezésük nem csak gyors, egyszerű is. A tévhittel ellentétben a kész medencék is igen széles forma és méret választékkal várják az érdeklődőket. Ennek a medence típusnak az árfekvése igen kedvező.

Bővebben: Üvegszálas poliészter kész medencék

Medence építés

Medencék építése fóliaburkolattal

A fóliás medence az egyik legnépszerűbb szerkezeti és burkolási forma. Elsősorban kültéri kialakításra javasoljuk, de megfelelő építési feltételek mellett beltéri medence építésére is tökéletes.

A fóliás beton medencék teherbíró szerkezete vasalt beton megoldással készül, a vízzáróságot pedig a helyszíni fóliázás biztosítja. Az erős UV stabilizált fóliaburkolattal készülő medencék nem szabnak határt a forma és méret választéknak.

Épülhet zsalukőből vagy a könnyű szerkezetes hőszigetelő Isostone falazóelemből, amely lényegesen meggyorsítja az építést.

Bővebben: Zsaluköves beton medencék építése

Bővebben: Isostone medencék építése

Medencék építése üvegmozaik vagy csempe burkolattal

A medencék közül a monolit vasbeton medencék építése a legdrágább kivitelezési forma, ám szakszerű kivitelezés mellett a leghosszabb élettartamú, legelegánsabb megoldás.

Beltéri medenceként a legtöbb esetben a lakás önálló része, pezsgőmedencével, élményelemekkel, komfortnövelőkkel kiegészítve. A vasbeton medencék a legváltozatosabb formájú, méretű, a legtöbb extrával felszerelhető medencék. Az egyre elterjedtebb gazdag színvilágú üvegmozaik burkolat hihetetlen lehetőségeket teremt a díszítések, mintaválasztékok terén. Nemcsak gazdag színvilága miatt kedvelt, hanem mert az ívek, hajlatok, szabálytalan formájú felületek is szépen burkolhatóak vele.

Bővebben: Vasbeton medencék építése

}

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 12:00
Szombat: zárva

Elérhetőségünk

2000 Szentendre

Kőzúzó u. 24.

Kapcsolat