+36 (26) 400-551 info@szeusz-t.hu

SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft.

SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft.

SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft.

Céginformációk

 

A SZEUSZ Szentendrei Uszodatechnika Kft. tulajdonosai 2007-ben közös megállapodással létrehozták saját, önálló vállalkozásaikat, ennek során jött létre a SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft is. (SZEUSZ-T Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Cégünk tehát 2007 óta működik önálló vállalkozásként, és már ugyanabban az évben bemutatkoztunk a Construma kiállításon uszodatechnikai termékekkel, amit medence fedéssel kiegészítve 2011-ben megismételtünk.  A SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft. munkatársai több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, mivel előd-vállalkozásunknál, a SZEUSZ Kft-nél a medencék építési, kivitelezési része tartozott a feladatkörünkbe. Azt megelőzően is uszodatechnikával, vízgépészettel, fürdő- és úszómedencék forgalmazásával, telepítésével foglalkoztunk.

A SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft. cégfilozófiája

Munkatársainkkal nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink körültekintő, udvarias kiszolgálására és a megrendelések magas színvonalú, kifogástalan minőségű megvalósítására.  Ehhez megbízható beszállító partnereink nyújtanak biztos hátteret a magán- és a közösségi medencék kivitelezési, és uszodatechnika gépészeti munkálataihoz.

Ár-értékarány tekintetében nehéz összehasonlítani az egyes termékeket, ezért is tartjuk fontosnak az egyéni igényeknek megfelelő árajánlat készítését személyes megbeszélés alapján is. Kapcsolatunk ügyfeleinkkel nem csak a garancia végéig terjed. Érdekünk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek, hiszen hosszú távon alapozunk rájuk, mert az elégedett ügyfél újra felkeres bennünket. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy mára már számos régi megrendelőnknek készítettük el következő medencéjét új ingatlanába, vagy a meglévőt felújítottuk, komfortnövelővel, medence fedéssel szereltük fel.

Célunk, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének legmegfelelőbb medence típust, fedést, vagy medence tartozékot, illetve az igényeit kiszolgáló bármilyen más uszodatechnika terméket.

Uszodatechnikai szaküzlet

A SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft. székhelye és szaküzlete Szentendrén található, de az ország teljes területén vállaljuk medencék forgalmazását, építését, kivitelezését, medence fedések telepítését.  Megrendelőink számára biztosítani tudjuk a medence téli-nyári átállásához szükséges karbantartási munka elvégzését, vagy a hozzá szükséges megfelelő minőségű eszközöket, vegyszereket.

Köszönjük látogatását honlapunkon, és eredményes böngészést kívánunk oldalainkon!

SZEUSZ-T Uszodatechnika Kft.

Török István

Tulajdonos ügyvezető

}

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 12:00
Szombat: zárva

Elérhetőségünk

2000 Szentendre

Kőzúzó u. 24.

Kapcsolat