+36 (26) 400-551 info@szeusz-t.hu

Uszodatechnika

Uszodatechnika

Uszodatechnika

Medence gépészet

A medence gépészet egyik legalapvetőbb feladata a medence vizének tisztítása. Ennek eszköze a vízforgató berendezés, melynek különböző típusait forgalmazzuk.

A medence gépészet megoldást kínál a medence vizének fűtésére, valamint a működés automatizálására is. Megoldásokat kínálunk mind a teljes gépészet automatizálására, mind a rendszer egyes elemeinek, többek között a vegyszerezés és a világítás automatizálására is.

Bővebben: Medence gépészet

Tartozékok

Különböző kiegészítő megoldásokkal, köztük élményelemekkel, komfortnövelőkkel, víz alatti világítással látványosabbá és hangulatosabbá teheti a fürdőzés élményét, praktikus megoldások (pl.: létra, zuhany, szegélykő, stb.) segítségével pedig kényelmesebbé válhat a medence használata.

Medence takarók (szolártakaró, takaró ponyva, redőny) alkalmazásával hosszabbá teheti a fürdésidényt, amellett, hogy eközben óvja is a medence vizét a szennyeződésektől.

Bővebben: Medence tartozékok

Medence vízkezelés

A vízkezelés részét képezi a medence takarítása (medence porszívóval vagy hálóval) és vegyszerezése.

A medence takarítás megoldható kézi, félautomata és automata módszerrel.

A vegyszeres vízkezelés történhet általános kézi adagolású vegyszerfajtákkal, illetve automatizált megoldásokkal.

Bővebben: Medence vízkezelés

Uszodatechnika szolgáltatások

A SZEUSZ-T Uszodatechnika széleskörű szolgáltatásokat kínál Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy Ön megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb medence típust, fedést, uszodatechnikai terméket vagy megoldást. Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Bővebben: Uszodatechnika szolgáltatások

Őszi hónapokban szükséges elvégezni a medence téliesítését, hogy így védje a medence vizét, szerkezetét, alkatrészeit és berendezéseit.

Bővebben: Medence téliesítés

Mielőtt medencét vásárolna, gondolja végig az adottságokat és lehetőségeket, melyhez a Hasznos információk menüpontban segítséget nyújtunk Önnek:

Bővebben: Hasznos információk

 

}

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 12:00
Szombat: zárva

Elérhetőségünk

2000 Szentendre

Kőzúzó u. 24.

Kapcsolat